Simptome anxietate

Anxietatea poate avea o varietate de simptome, care pot fi fizice, emotionale sau comportamentale.

Simptomele fizice pot include: palpitatii, transpiratii, ameteli, dureri de cap, dureri musculare, probleme digestive, oboseala, insomnia sau pierderea apetitului.

Simptome anxietate

Simptomele emotionale pot include: sentimente de neliniste, ingrijorare, teama, frica, panica, iritabilitate sau izolare sociala.

Simptomele comportamentale pot include: evitarea anumitor situatii sau locuri, evitarea contactului social, dificultate in concentrare sau in luarea deciziilor, dependenta de alcool sau droguri sau aparitia unor comportamente repetitive, cum ar fi mancatul excesiv sau fumatul. Este important sa se ia in considerare ca simptomele anxietatii pot varia de la o persoana la alta si pot fi diferite in intensitate si frecventa.

Este important sa se discute cu un medic sau un psiholog pentru a determina daca simptomele sunt legate de anxietate si pentru a se gasi cel mai bun tratament pentru tine.

Te-ar mai putea interesa:

Atacuri de anxietate simptome Anxietate simptome fizice Sindrom anxios Fobie sociala Sdr anxios Tipuri de anxietate Simptome depresie si anxietate M-am vindecat de anxietate generalizata Leacuri batranesti pentru anxietate Tulburari anxioase

Miercuri, 7 Iunie 2023

Completează acum acest formular pentru a primi informații terapeutice gratuite prin email și telefon despre anxietate / atacuri de panică și o rețetă de tratament eficient pentru această afecțiune!

  • Completați a@a.com dacă nu aveți email
  • Veți primi un SMS când este gata aici
 

4,9 (133)

136 Comentarii