Ceaiuri pentru atacuri de panică

Există mai multe opțiuni de ceaiuri care pot ajuta la ameliorarea simptomelor de anxietate și atacuri de panică. Unele dintre aceste opțiuni includ:

  1. Ceaiul de valeriană – este un sedativ natural care poate ajuta la reducerea anxietății și a atacurilor de panică. Se poate bea înainte de culcare pentru a ajuta la o mai bună calitate a somnului.
  2. Ceaiul de busuioc – este o plantă medicinală care a fost folosită de secole pentru a trata anxietatea și stresul. Conține uleiuri esențiale care au proprietăți calmante și poate ajuta la reducerea simptomelor de anxietate.
  3. Ceaiul de iasomie – conține luteină, un compus care poate ajuta la reducerea anxietății și a atacurilor de panică. De asemenea, poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului.
  4. Ceaiul de lavandă – este cunoscut pentru proprietățile sale calmante și poate ajuta la reducerea anxietății și a atacurilor de panică. Uleiurile esențiale din lavandă pot fi utilizate în aromaterapie pentru a ajuta la reducerea simptomelor de anxietate.
  5. Ceaiul de mușețel – conține compuși care pot ajuta la reducerea anxietății și la îmbunătățirea calității somnului. Este de asemenea un sedativ natural care poate ajuta la reducerea simptomelor de anxietate și atacuri de panică.
Ceaiuri pentru atacuri de panică

Este important să se rețină că aceste ceaiuri pot avea efecte diferite asupra fiecărei persoane și pot interacționa cu alte medicamente sau suplimente pe care le luați. Este recomandat să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe să luați orice supliment sau ceai pentru a vă asigura că este sigur pentru dumneavoastră să-l luați.

Te-ar mai putea interesa:

Tratamente anxietate Stare de anxietate Ceaiuri pentru atacuri de panica Anxietatea se vindeca Scapa singur de anxietate Tulburari de anxietate Anxietatea simptome fizice Anxietate generalizata simptome fizice forum Tulburare de panica Tratament anxietate forum

Miercuri, 31 Mai 2023

Completează acum acest formular pentru a primi informații terapeutice gratuite până la 9:30am prin email și telefon despre anxietate / atacuri de panică și o rețetă de tratament eficient pentru această afecțiune!

  • Completați a@a.com dacă nu aveți email
  • Veți primi un SMS când este gata aici
 

4,9 (133)

136 Comentarii